Yapay Zeka ve Dijital Ekonomi Konferansı

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü ve İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle 9 Mart 2022 Çarşamba günü İstanbul Üniversitesi, Rektörlük Binası, Doktora Salonu’nda Yapay Zekâ ve Dijital Ekonomi Konferansı gerçekleştirilecektir.  Tüm gün sürmesi planlanan etkinliğin amacı, sektör ve akademiden seçilmiş değerli araştırmacıları bu etkinlikte bir araya getirerek yapay zekâ ve dijital ekonomi konularında temel kavramları güncel teknik ve teknolojileri tartışabilmektir. Bu alanda yapılan güncel çalışmaları değerlendirmek, akademik ve sektörel bakış açısıyla araştırmacıların sorularına cevap vermek ve bu alanlarda çalışmaya yeni başlayacak olan araştırmacılara ışık tutabilmek gerekçeleriyle bu etkinlik düzenlenmektedir. Etkinliğin katkısı, yapay zekâ ve dijital ekonomi konularındaki gelişmelerin konferans katılımcılarıyla paylaşılmasıdır.

Konferans; T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Sayın Dr. Ali Taha KOÇ'un açılış konuşması ile başlayacak olup, ardından Yapay Zekâ ve Dijital Ekonomi adlarında iki panel oturumu düzenlenecektir.

Konferans Organizasyon Kurulu:

• Prof. Dr. Sayım YORĞUN
  • Doç. Dr. Emre AKADAL
  • Doç. Dr. Gökhan ÖVENÇ
  • Dr. Öğr. Üyesi Elif KARTAL
  • Dr. Öğr. Üyesi Üzeyir Serdar SERDAROĞLU
  • Dr. Öğr. üyesi Zeki ÖZEN

Kayıt olmak için lütfen tıklayınız.

Yaklaşan Etkinlikler

Konum